Beau Flowers

Beau Flowers is in het jaar 2000 opgericht door Cees de Boer en gesitueerd op ‘s werelds grootste en bekendste bloemenveiling Aalsmeer.

Vanaf kleins af aan was Cees al geboeid door de Aalsmeerse bloemenveiling, de keus dat hij daar zou gaan werken was dus snel gemaakt. Na een paar jaar ervaring met bloemen en planten te hebben opgedaan kreeg hij de kans om in Denemarken te gaan werken. Na 2 jaar in Denemarken werkzaam te zijn geweest is hij de uitdaging aangegaan om van zijn passies “Bloemen en Scandinavië“ een eigen bedrijf te starten.

Inmiddels is Beau Flowers uitgegroeid tot een florerende bloemen groothandel en exporterend bedrijf. Wij hebben een klein maar een op elkaar ingespeeld team met eigen inkopers die zowel in Aalsmeer als op de overige veilingen elke dag vers, scherp en vol gedrevenheid inkopen. Daarnaast hebben wij ook goede contacten met diverse kwekers. En behoort niet alleen meer Scandinavië binnen onze klantenkring maar leveren wij nu wereldwijd aan zowel groothandels als bloemisten.